AKTIVITY

hh

Oct 15, 2010

1st thought & 2nd thought

1st thought aku,

aku cuti, sepanjang hari nak melepek kat rumah sambil mengadap laptop sampai ke ptg (maklum la baru buat blog mestila nak godek2 skit function blog nie). Paling rajin aku nak buat pun kemas rumah je la. tapi....

reality:

aku memang cuti, tapi tiba-tiba laki aku pun cuti saja nak teman aku melepak kat rumah kata nya. So confirm la apa yang aku bayangkan semalam dan malam tadi dan subuh tadi tak dapat di laksanakan. Jadi aku dah siap kemas rumah. Lepas laki aku balik sembahyang jumaat dia ajak pergi low yat. Sekarang ni aku tengah godek2 blog ni. Tiba-tiba.....

2nd thought,

Aku terfikir motif aku buat blog ni, perlu ke aku ada blog?nak buat apa?siapa yang nak baca/follow blog aku?apa aku nak cerita?..hidup aku bukan nya menarik pun, aku pun bukan nya public figure, bisness? memang ada tapi aku masih tengah dalam proses kemaskini (untuk bisness tentu lah buat blog lain takkan la aku nak letak gambor ichigo ni dalam blog bisness). Kerja aku pun biasa je, kawan-kawan aku pun semua orang kebanyakan, cuma yang aku ada minat aku ..jadi aku rasa blog aku ni akan penuh dengan minat aku pada Anime, Manga, K-Pop, Asia Drama (Jepun, Korea & Taiwan), dan Movie (Ghost, Comedy,Fantasy,Action & Romance).

Sekarang aku punya blog dah ada hala tuju (agaknya lah)..tapi 3rd thought (ada ker?) aku nak letak juga pasal hal2 dunia, isu semasa, gosip-gosip (tak kisah la saper janji aku rasa gosip tu best) dan kejadian di sekeliling aku (kalau best). So WAIT AND SEE...see ya

3 comments:

  1. esok pagi nak updated pasal 'Manga" tunggu

    ReplyDelete
  2. nice blog! looking forward for more HOT & COOL guys! :P

    ReplyDelete
  3. Thanks dear, you're my inspiration ^_^

    ReplyDelete

T Drama - Extravagant Challenge / Skip Beat